ensitieto

Emily Perl Kingsley on kirjoittanut, millaista on ollut kasvattaa vammaista lasta. 

Hän kertoo tunnoistaan tarinassaan Tervetuloa Hollantiin.

Tervetuloa Hollantiin

"Minua pyydetään usein kuvailemaan, millaista on kasvattaa vammaista lasta, jotta ihmiset, joilla ei ole tätä ainutlaatuista kokemusta, ymmärtäisivät ja voisivat kuvitella miltä se tuntuu. Se on jotain tällaista:

Kun odotat lasta, se on kuin suunnittelisi ihmeellistä lomamatkaa Italiaan. Ostat nipun opaskirjoja ja teet ihania suunnitelmia. Colosseum. Michelangelon David. Gondolien Venetsia. Ehkä opettelet joitain käteviä italialaisia sanontoja. Kaikki se on hyvin innostavaa.

Kuukausien innokkaan odotuksen jälkeen suuri päivä vihdoin koittaa. Pakkaat laukkusi ja lähdet matkaan. Useita tunteja myöhemmin lentokone laskeutuu. 

Lentoemäntä tulee ja sanoo: 
- Tervetuloa Hollantiin! 
- Hollantiin?! Kuinka niin Hollantiin? Varasin paikan Italiaan menevään koneeseen. Minun pitäisi olla Italiassa. Koko elämäni olen unelmoinut pääseväni sinne.

Mutta lentosuunnitelmaan on tullut muutos.
Lue koko tarina täältä.

ENSITIETO

Klikkaa tästä ja aloita kirjoittamaan. Ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam.

Klikkaa tästä ja aloita kirjoittamaan. Aliquam quaerat voluptatem ut enim ad minima veniam quis nostrum exercitationem ullam corporis.

Klikkaa tästä ja aloita kirjoittamaan. Quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur adipisci velit sed quia non numquam.