Erityisperheet-sivuston ensimmäinen uutiskirje ilmestynyt

Uutiskirjeessä esillä toukokuussa käyttöön otettava vammaiskortti, kirjauutuus "Mestaripiirros - keskosen oma vauvakirja" sekä muuta ajankohtaista.

Erityisperheuutiset 1/2018

EU:n yhteinen vammaiskortti otetaan käyttöön toukokuussa 
Kortin tavoitteena on vammaisten ihmisten yhdenvertaisuuden, osallisuuden ja liikkuvuuden edistäminen. Vammaiskortilla voi todistaa avun tarpeensa esimerkiksi julkisissa liikennevälineissä. Vammaiskorttia voi hakea 21.5.2018 alkaen ja sitä haetaan Kelasta. 

Mestaripiirros - keskosen oma vauvakirja
Keskosvauvat ovat saaneet nyt ihan oman vauvakirjansa. Reetta Koiviston iki-ihanan kirjaan voivat vanhemmat kirjata tunnelmiaan jo odotusajalta, muistella keskoslapsen syntymän jännittäviä hetkiä ja halutessaan tallentaa ne pelottavimmatkin hetket ja tuntemukset vanhempien päiväkirjasivuille. 

Tärkeitä päivämääriä, muistathan hakea: veronmaksukyvyn alentumisvähennys
Erityislasten vanhemmat voivat tietyin ehdoin hakea veronmaksukyvyn alentumisvähennystä. Veroilmoituksen viimeinen palautuspäivä on 8.5. tai 15.5., joten vielä ehdit hakea muutosta.

Lue uutiskirje 1/2018


Erityisperheuutiset  kokoaa erityislapsiperheisiin liittyviä uutisia ja tapahtumatietoja. Uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi. Tilaa uutiskirje