Ai niin, minä muuten olen Lee

11.12.2023

Lee ja Lii -kirjasarja kertoo kahden kekseliään erityislapsen ystävystymisestä, joka mullistaa molempien elämän. Kirjasarja on suunnattu esikouluikäisille ja alakoulun alempien luokkien lapsille.

Aloitettaisiinko vaikka siitä, että Leellä on useita mainittavia erityisvoimia? Hän on erittäin taitava maastoutuja, ja osaa hän myös olla samaan aikaan unessa ja hereillä. Siitä on koulussa korvaamatonta hyötyä. Kun Lee näyttää siltä, ettei lainkaan kuuntele, hänen tuntosarvenherkät hörhökorvansa kuulevat kaiken. 

Lee puhuu kivien ja voikukkien kieltä, mutta ihmisten kanssa hänellä on hieman hankalaa. Sitä paitsi toisinaan hän jää leikeistä ulkopuoliseksi ja hänet suljetaan oven taa, eikä se ole yhtään kivaa. 

Lee asuu kaksin isänsä kanssa, mutta joskus hän vielä saa keinussa niin kovat vauhdit, että ponkaisee yhdellä jättihypyllä äidin luo Intiaan. Lee on aika yksin, kunnes yhtenä päivänä kohtaa kiinnostavan vesilätäkköhyppijän, ja kaikki muuttuu.

Ai niin, minä olen muuten Lee aloittaa sympaattisen lastenkirjasarjan, joka kertoo kahden erityislapsen elämänmullistavasta ystävyydestä. Sarjan seuraava osa ilmestyy keväällä 2024.


Eveliina Talvitie: Ai niin, minä muuten olen Lee
Lue lisää